vrijdag 27 juni 2014

Ons mooie 8-tal

Onze mooie pupperts doen het zo goed! De DA is langs geweest en heeft ze allemaal gechecked en alles ziet er picobello uit. Ze wilde ze zo meenemen..tja wie niet.
Ze groeien lekker, eten hun buikjes lekker rond en zijn zeer tevreden.
Ze waren allemaal op dag 5 zeker 50% van hun geboortegewicht aangekomen. Dawn heeft gelukkig meer dan genoeg melk voor dit hongerige 8-tal..
Dawn is ondertussen alweer op stap geweest met haar mams en met Hailey. Hoewel ze heel goed voor haar kindjes zorgt en nog steeds erg beschermend is, merk je dat ze langzamerhand ook weer interesse voor de wereld om zich heen krijgt :-). Het is een genot om te zien hoe ze gewoon automatisch weet wat te doen. Het instinct van een moederhond..prachtig.
We maken een heleboel foto's want je blijft naar dat heerlijke stel kijken. Speciaal voor Lily een roze hondje..kijk maar goed Lily dan zie je ergens ineens een roze 'hondje' tussen de zwarte en de gele. Hieronder een selectie van de afgelopen 3 dagen:














7 opmerkingen:

  1. Wij gaan goed ons weekend in met deze prachtige plaatjes! Bedankt!
    Groetjes uit Zandvoort ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's weer! En het roze 'hondje'...Ik moest zo hard lachen toen ik die zag! Evi zal het geweldig vinden! Wat grappig!!! Als ze maar niet denkt dat 'ie echt is!!! Ha ha ha!
    Wat een scheetjes en wat doet Dawn het goed zeg, een natuurtalent!!!
    Bedankt weer, geweldig om zo alles te kunnen volgen!!
    Groetjes,
    Mathieu, Marrigje, Joep en Evi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha Marrigje oh het was Evi die een roze hondje wilde..ik dacht Lily..nou ja allebei kleine meisjes hè..die willen roze. Tja aan jullie nu dus weer de taak om haar te vertellen dat roze hondjes ECHT niet bestaan ;-)... Ja Dawn is idd een natuurtalent hoor..net als haar moeder..erg fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja dat was Evi! Haar reactie op de foto's was " ah een varkentje! Dat is roze, mijn lievelingskleur!!!!! Helemaal blij!!!
    En Joep vindt de hondjes zo schattig! Hij vroeg mij te vragen wanneer de oogjes open gaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha ze zag wel dat t een varkentje was dus. Ik had 'm van de week alvast voor de pups gekocht maar bij thuiskomst vond Dawny deze helemaal geweldig. De oogjes gaan meestal tussen de 10 en 14 dagen open. Het begint met hele kleine spleetjes en dan zie je iets 'glazigs' dat is dan het oogje. Ze kunnen dan nog niet gelijk goed zien maar dat komt met een paar daagjes dan goed. Ze kunnen trouwens nu ook nog niet horen. De oortjes gaan rond de zelfde tijd als de oogjes open. Ze kunnen nu dus hun moeder vinden door te ruiken en te 'voelen'.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo leuk dit! Joep vond het razend interessant!!
    Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen