maandag 16 juni 2014

De laatste loodjes

 
Het zijn de laatste loodjes voor Dawn..en dat is maar goed ook want ze is behoorlijk rond ons kleine poppy!
Sinds zaterdag zijn haar flanken ingevallen. Dat betekent dat de pups aan het indalen zijn. Als de flanken zijn ingevallen verslappen de banden van de baarmoeder en daar door lijkt ze nog 'ronder'. Wel heeft ze nu weer een taille. Verder heeft ze al wat slijm verloren en is haar temperatuur nog gewoon constant. Ze wil nog gewoon 'vreten' dus vandaag gaat het niet gebeuren ;-).
We moeten haar nog steeds goed in de gaten houden..want ze is super snel als het gaat om eten stelen. Ze heeft zich echt ontwikkeld als een volleerd dievege..wie had dat ooit van haar verwacht ..

Ze zoekt erg veel steun bij ons en is echt continue bij 1 van ons. We proberen zoveel mogelijk rust te geven daar heeft ze duidelijk behoefte aan. Natuurlijk gaat ze gewoon nog naar buiten en wandelen.. ze hobbelt gewoon een beetje rond en vind dat fijn dat merk je aan haar. Vandaag was ze even buiten met de 'zwartjes' en die sloegen alarm ..joost mag weten waarom..maar schijnbaar moest iets of iemand weggejaagd worden. Ze deed dapper mee maar was binnen de kortste keren aan het hijgen als een paard..tja dat kost ff wat als je hoogzwanger bent hoor!

Je ziet de pups goed bewegen..ze hebben nog weinig plaats. Hierdoor is het niet altijd makkelijk voor Dawn om lekker te liggen. Nog even volhouden wijffie..binnenkort komen ze tevoorschijn!


Even in de kraamkamer samen met mams..die er natuurlijk weer als de kippen bij is.




De melkbar hangt op de grond als ze zit.


Even haar buikje showen..



Nog 1 foto dan..en krijg ik dan iets lekkers..

3 opmerkingen: