dinsdag 1 juli 2014

Al bijna 1.5 week oud...

De kleintjes zijn alweer bijna 1,5 week oud nu. Ze groeien zo hard dat ze vandaag alweer voor de 2e keer nieuwe bandjes om hebben gekregen. Ze wegen nu gemiddelt een kilo. Met hun kleine worstenpootjes doen ze al verwoede pogingen om te gaan lopen. Het ziet er zo grappig uit, want ze komen eerlijk gezegd echt heel snel vooruit en duikelen over elkaar heen. Nog even en dan zullen ze meer ruimte nodig hebben.

We zien hier en daar wat spleetjes bij de oogjes komen dus 1 dezer dagen zullen we zeker oogjes te zien gaan krijgen. De ontwikkelingen gaan nu heel snel.
Je ziet ze gewoon veranderen. Waren ze eerst nog een soort van kleine molletjes..nu beginnen ze langzaam maar zeker hondjes te worden..gelukkig maar!

De nageltjes groeien erg hard dus hebben we ze met een klein nagelknippertje geknipt. De 1 laat dat heel goed toe en de ander maakt er een gevecht van..maar daar geven we niet aan toe. Vanaf nu zullen we elke week de nageltjes bijhouden. Ze zullen moeten wennen aan het feit dat ze verzorgd moeten worden. Ze geven ook allemaal al kusjes..heerlijke zachte puppy kusjes..genieten!

We hebben weer foto's gemaakt natuurlijk..


















2 opmerkingen: